2023.12.10. Debrecen

Szálljatok le, szálljatok le karácsonyi angyalok!
Zörgessetek máma este minden piciny ablakot!
Palotába és kunyhóba nagy örömet vigyetek,
Boldogságos ünnepet!

9 táncos, 3 mazsorett csoport, szólótáncosok bemutatóival, Budai Attila – Barna Lilla meglepetéstáncával, Hatházi Ádám és Júlia Kowalczyk bemutatkozásával valamint Badacsonyi Róbert sztepptáncos-mikulás vendégszereplésével zajlott a 2023. évi Valceremónia. A Kölcsey Központ Debrecen nagyterme megtelt érdeklődőkkel, akik – természetesen – többnyire családtagok, hozzátartozók és meghívott vendégek, állandó partnereink voltak; de találkoztunk olyan tánckedvelő nézőkkel is, akik éppen Debrecenben turistáskodtak, s az utolsó percekben elcsíptek még két szabad jegyet a műsorra.

Csodás, sok közös élménnyel teli év van mögöttünk, s ennek méltó befejezése volt ez az adventi est; a saját érzéseinken túl erre engednek következtetni a visszajelzések, elismerő mondatok, Facebook bejegyzések is. Hálásan köszönjük minden közreműködő, segítő és véleményformáló jelenlétét, figyelmét!
Kísérjen ez az érzés mindannyiónkat a boldog karácsonyig és tovább!

Érdeklők sokaságát hozták lázba a beharangozó bejegyzések és megosztások, többek között Várhalminé Kovács Mária és Pilka Zoltán lelkes invitálása.
Sok-sok kedvelést és megosztást eredményeztek a közzétett fotók és videók – Juhászné Tóth Éva, Gál Enikő szülők, Deczki Mónika hivatásos fotográfus és mások felvételei; köszönet érte.

Hálásak vagyunk a zárt valceres csoportokban olvasható hozzászólásokért, köszönetnyilvánításokért is, amelyek még inkább megerősítik a közösségeinket, újabb inspirációkat adnak munkatársainknak.

Az alábbi bejegyzéseket itt is szeretnénk megőrizni:

Piros Zoltán önkormányzati képviselő
 „Tegnap este rendezték meg a már tradíciónak számító Valceremóniát a Kölcsey Központban az adventi készülődés jegyében.
A 33 éve működő táncstúdió rengeteg magasszintű táncost nevelt ki az évek alatt. Az est folyamán parkettre léptek kicsik-nagyok egyaránt, megmutatva, hogy a tánc igenis összeköt, fegyelemre nevel, és ahogy a Valcernél tapasztalhatjuk, egy nagy, közös családdá tesz.
Gratulálok Bíró Csaba igazgató úrnak, minden táncosnak, tánctanárnak, koreográfusnak, szabónak, varrónőnek, technikusnak és természetesen a szülőknek, akik lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy valóra válthassák az álmaikat!
Hajrá, Valcer Táncstúdió Debrecen!”

Tóthné Makai Andrea szülő, Jóbarát, a Valcer Táncstúdió pártoló tagja
„Tegnap csoda született újra, mint a korábbi években is! A Karácsonyi Valceremónia átmelegíti a szívünket!
A szeretet ünnepére készülve ennyi szépséget, boldogságot, harmóniát egy helyen látni és érezni a legjobb választás! Jelentse minél több családnak még sok-sok éven át a Valcer Karácsony ugyanazt az izgalmat, örömöt, mosolyt, amit tegnap együtt éltünk át!”

Pető-Szőllősi Julcsi szülő
„Az utolsó közös tánc…
Nekem mint két angyal!
Köszönjük a felkérést és a lehetőséget a Valcer Táncstúdiónak, Bíró Csabának és Terdik-Tasi Tímeának, hogy méltó helyszínen a debreceni Kölcsey Központban a karácsonyi Valceremónia keretein belül búcsúzhattak gyermekeim egymástól!
Köszönjük Hatházi Ádámnak és Gáspár Patriknak a gyönyörű koreográfiát!
És nagy köszönet Varga Csabának, hogy megálmodta és megalkotta az utolsó közös táncukhoz a fellépőruhát!
A tegnapi fantasztikus este fénykoronája volt, hogy a gyermekeim a Valcer Táncstúdió Kiváló Táncosa elismerésben részesültek!
Így megkapták táncos életük utolsó közös érmét.
Nagyon büszke vagyok!”

Várhalminé Kovács Mária szülő
„Vasárnap ismét résztvehettünk a Valcer Karácsonyi Gálaműsorán!
Az egész éves munkába kaphatunk bepillantást, egy nagyon színvonalas műsor keretén belül. Ilyenkor látjuk igazán, mi szülők, hogy mennyi munka, fegyelem, kitartás, szeretet, alázat van a gyerekekben a tánc iránt, amit évek óta lelkesen tanulnak, és mi igyekszünk a tőlünk telhető maximális odaadással biztosítani a hátországot ahhoz, hogy minél magasabbra tudjanak szárnyalni!
Köszönjük munkájuk elismeréseként a KIVÁLÓ TÁNCOS 2023 címet!
Mindent nagyon köszönünk a második családunknak!
Áldott, békés Karácsonyt kívánunk!”