A Valcer Táncstúdió – a Nemzeti Tehetség Program az Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása támogatási alprogramja keretében – „Táncunkban élünk – Tehetségprogram a Valcer Táncstúdióban”  című pályázatának megvalósításághoz 2 280 000 Ft támogatást nyert.

A már hagyományokkal rendelkező tehetséggondozó programunk keretében tehetséges utánpótlás táncosaink 60 órás komplex egyéni és csoportos művészeti fejlesztésben vesznek részt országosan és nemzetközileg elismert táncpedagógusok vezetésével. A program kiemelt célja a fiatalok táncos tudásának gazdagítása mellett a digitális kompetenciák fejlesztése is. A közös munka eredményeként egy új formációs tánckoreográfia jön létre, melyet hagyományos évzáró Valceremónián mutatnak be a szülőknek, táncosoknak és oktatóknak.

A támogatás a koreográfusok és edzők díjára, szakmai tanulmányút megvalósítására, próba- és fellépő ruhák készítésére, dekorációs anyagok, érmek, kupák vásárlására nyújt lehetőséget az adminisztrációs terhek csökkentése mellett.

A megvalósítás ideje: 2022. július 01 – 2023. június 30.