Kelet-Magyarország Területi Bajnokság – Felnőtt S latin bajnokai

Gáspár Patrik-Szondi Fanni

Területi bajnokként búcsúzott egymástól és a közönségtől utolsó közös versenyén Gáspár Patrik  és Szondi Fanni a Valcer  „S” osztályos, azaz Sonderklasse párosa a balmazújvárosi versenyen.
Fanni abbahagyja az aktív versenyzést és a jövőben civil életére koncentrál. Patrik pedig új partnerrel táncol tovább.
Elköszönő gondolataikat csak a búcsútánc múlta felül!

Gratulálunk Fanni és Partik! Mi köszönjük az élményt és az éveket!
Csillagok maradtok a Valcer egén!
Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

„Egy ilyen döntést meghozni mindig nehéz, de valami a mai napon véget ér.7 éve alkotunk egy párt, és annál is több éve vagyunk barátok, akik mindig számíthatnak egymásra, legyen szó bármiről. Aki ismer minket, tudja mennyire életvidám páros vagyunk. Rengeteg közös sikerünk volt, de nem jött mindez olyan könnyen. Számtalan megpróbáltatás elé állított minket az élet, de egymást támogatva újra es újra talpra tudtunk állni. Mindezekhez hozzájárult az, hogy elfogadjuk, tiszteljük, szeretjük egymást és bármilyen problémát megtudunk beszélni.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2018-ban elnyertük a Magyar Köztársaság Kupát, közös utunk alatt 3-szor voltunk Kelet-Magyarország Területi bajnokai, Országos bajnoki címet szereztünk, többszörös magyar bajnoki es ranglista döntősök voltunk és az elmúlt 2 évben a magyar ranglista 3. helyén állunk. Céljaink elérésében nem csak magunkra, hanem családjainkra és edzőinkre is számíthattunk bármikor. Bízunk benne, hogy kitartásunkkal es szorgalmunkkal példát mutattunk nektek és bizonyítottunk, hogy minden lehetséges csak akarni kell és sosem szabad feladni bármekkora is legyen az előttetek álló akadály. Mindenkinek hasonló kapcsolatot kívánunk, mint amilyen a miénk is volt mert nagy szerepet játszik céljaitok elérésében.

Szeretnénk név szerint megemlíteni mindazokat, akik hozzájárultak, hogy elérjük céljainkat.
Köszönjük a Valcer Táncstúdió igazgatóságának Kondásné Erdei Máriának, Terdik-Tasi Tímeának és külön köszönet annak az embernek, akihez mindig fordulhattunk és mindenben támogatott, Bíró Csabának.

Köszönjük Terdik Miklósnak, a rengeteg segítséget és hogy vicceivel mindig mosolyt csalt az arcunkra.
Köszönjük edzőinknek Süttő Rolandnak, Süttő-Tombácz Anikónak, Andrea Silvestrinek, Váradi Martinának, Morgana Lakatos-Haywardnak, Hatházi Ádámnak.
Köszönjük az erőnléti edzéseket Lénárt Zsanettnak.
Köszönjük Kabai Fruzsinak Patrik gyógytornászának, aki nélkül Patrik ma nem állhatna itt.
Köszönjük csodás ruháinkat az Excellence Tánckelléknek, Szabó Katalinnak.
Köszönet Fanni korábbi egyesületének a Laguna KTSE-nek, Szilner Tibornak és Szilnerné Györe Juditnak.
Köszönjük a Magyar TáncSport Szakszövetségnek és elnökének Zsámboki Marcellnak.
Köszönjük a Valcer TáncSport Egyesült minden táncosának és tagjának, hogy nem csak edzőtársaink hanem barátaink is voltatok.

Végül hálásan köszönjük családjainknak.
Fanni számára most egy korszak lezárul 20 év versenyzés után, de valami új kezdődik az életében.
Patrik pedig továbbra is a parketten marad.”