Valcer Táncstúdió
Táncstúdió Művészeti Iskola Projektek Kapcsolat
Hírek
929 2020.11.20

„A tánc, ami bennünket összeköt - tehetséggondozó program a Valcer Táncstúdióban”

Tehetséggondozó program a Valcer Táncstúdióban 2020.
A Nemzeti Tehetség Program a hazai és a határon túli kulturális intézmények tehetséggondozó programjainak támogatására alprogramja keretében, Egyesületünk „A tánc, ami bennünket összeköt - tehetséggondozó program a Valcer Táncstúdióban” című programjának megvalósításághoz 1 200 000 Ft támogatást biztosított.

A már hagyományokkal rendelkező tehetséggondozó programunk keretében tehetséges utánpótlás táncosaink 60 órás komplex egyéni és csoportos művészeti fejlesztésben vesznek részt országosan és nemzetközileg elismert táncpedagógusok vezetésével. A program kiemelt célja a fiatalok táncos tudásának gazdagítása mellett a digitális kompetenciák fejlesztése is. A közös munka eredményeként egy új formációs tánckoreográfia jön létre, melyet hagyományos évzáró Valceremónián mutatnak be a szülőknek, táncosoknak és oktatóknak.

A támogatás a koreográfusok és edzők díjára, szakmai tanulmányút megvalósítására, próba- és fellépő ruhák készítésére és hangtechnikai eszközök vásárlására nyújt lehetőséget az adminisztrációs terhek csökkentése mellett.

A megvalósítás ideje 2020. júlis 01 - 2021. június 30.