Jelenleg a Valcer Táncstúdió archivált weboldalát böngészi,
a 2023. március 1. utáni tartalmakat az alábbi linkre kattintva érheti el:

valcer.hu
Valcer Táncstúdió
Táncstúdió Művészeti Iskola Projektek Kapcsolat
Hírek
930 2021.11.18

Tehetségprogram a Valcer Táncstúdióban 2021.

Tehetséggondozó program a Valcer Táncstúdióban 2021.
A Nemzeti Tehetség Program Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása támogatási alprogramja keretében,Egyesületünk „Táncban élünk – Tehetségprogram a Valcer Táncstúdióban” című programjának megvalósításághoz 1 795 000 Ft támogatást biztosított.

A már hagyományokkal rendelkező tehetséggondozó programunk keretében tehetséges utánpótlás táncosaink 60 órás komplex egyéni és csoportos művészeti fejlesztésben vesznek részt országosan és nemzetközileg elismert táncpedagógusok vezetésével. A program kiemelt célja a fiatalok táncos tudásának gazdagítása mellett a digitális kompetenciák fejlesztése is. A közös munka eredményeként egy új formációs tánckoreográfia jön létre, melyet hagyományos évzáró Valceremónián mutatnak be a szülőknek, táncosoknak és oktatóknak.

A támogatás a koreográfusok és edzők díjára, szakmai tanulmányút megvalósítására, próba- és fellépő ruhák készítésére, dekorációs anyagok, érmek, kupák vásárlására nyújt lehetőséget az adminisztrációs terhek csökkentése mellett.

A megvalósítás ideje 2021. júlis 01 - 2022. június 30.