Jelenleg a Valcer Táncstúdió archivált weboldalát böngészi,
a 2023. március 1. utáni tartalmakat az alábbi linkre kattintva érheti el:

valcer.hu
Valcer Táncstúdió
Táncstúdió Művészeti Iskola Projektek Kapcsolat
Hírek
32 2005.05.31

Drágakövek minősülése

A Valcer művészeti iskola tanulói május 28-29-én 9 csoporttal indultak a Zemplén Országos Minősítő Társastánc és Koreográfusi Versenyen, ahol a két nap egyik legeredményesebb iskolájának minősültek:

Alsós korosztály, szórakoztató táncok kategóriájában ezüst minősítést szerzett a VAMI „Ametist” csoportja a Twist című koreográfiával, bronz minősítést kaptak a „Hematit” csoport tagjai a Tejpolkával, valamint az „Aguamarin” csoport táncosai a Countryval.

Ezüst minősítést nyert a 19-22 éves korosztály „Opál” csoportja Strauss: Könnyűvér galopp című zeneművére alkotott koreográfiával.

Alsós korosztály, latin-amerikai táncok kategóriájában ezüst minősítést szerzett a VAMI derecskei tagintézményének „Borostyán” csoportja Jive táncával.

A VAMI nyíradonyi tagintézményéből két csoport indult:
Ezüst minősítést szereztek a „Topáz” nevet viselő alsósok szórakoztató tánc kategóriában Ír táncukkal, és arany minősítéssel zárták a versenyt a „Kristály” csoport bécsi keringősei.

A második nap koreográfusi versenyében három kiváló csoport a „Gyémánt”, a „Smaragd” és a „Rubint” táncosai közvetítésével a legmagasabb elismerést a „NÍVÓ I.” koreográfusi díjat kapták meg a Valcer koreográfusai: Havas Márta, Tasi Tímea és Bíró Csaba.

Gratulálunk a táncosoknak és koreográfusaiknak!